Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tulosta Tulosta Hae Hae

VALMISRUOKATEOLLISUUSYHDISTYS

Tuoteturvallisuus ja päiväysmerkinnät keskeisiä

Valmisruokateollisuusyhdistys pitää tärkeänä elintarviketurvallisuutta ja seuraa aktiivisesti ruokahävikki- ja päiväysmerkintäkeskustelua. Yhdistyksessä olivat esillä työmarkkina- ja hygienia-asiat sekä valmistelussa oleva elintarvikelainsäädäntö. Johtokunnan opintomatka yritysvierailuineen Hollantiin tehtiin lokakuussa.

 

Valmisruokateollisuuden hygieniaryhmä järjesti kuluttajapalvelutapaamisen, päivitti Elintarvikkeiden mikrobiologisia ohjausarvoja viimeisenä käyttöpäivänä -ohjeen ryhmän ”2 Tuoreet kasvikset” osalta keväällä sekä osallistui IAFP:n Food Safety -symposiumiin maaliskuussa. Insinöörityö on valmisteilla aiheesta ”Elintarvikekontaktimateriaalit – ohje elintarviketeollisuuden laitteille kontaktimateriaalien vaatimuksista”.

 

Valmisruokateollisuusyhdistyksen asiamies: toimialapäällikkö Elisa Piesala

 

Yhdistyksen jäsenyritykset ja johtokunta täältä

 

◀ Edellinen

Palaa etusivulle ▲

Seuraava ▶