Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tulosta Tulosta Hae Hae

MAUSTEYHDISTYS

Elintarvikelainsäädäntö ja elintarviketurvallisuus keskiössä 

Vuonna 2016 Mausteyhdistys jatkoi elintarvikeparannelainsäädännön tiivistä seuraamista. Uudet tulkinnat ja ohjeet monelta eri osa-alueelta näkyvät erityisesti teollisuustuotteita toimittavien toimijoiden arkipäivässä. Alalla seurattiin tiiviisti myös elintarvikeväärennösten paljastamiseksi tehtävää tutkimustyötä ja allergeenihaasteita. Maustetuotteita käytetään lähes kaikissa elintarvikkeissa, joten allergeenihallinta on merkittävä osa yleistä elintarviketurvallisuutta.  

Mausteyhdistyksen asiamies: elintarvikeasiantuntija Mari Vasamo, ETL

Lisätiedot yhdistyksestä täältä

◀ Edellinen

Palaa etusivulle ▲

Seuraava ▶